HUR LÅNG ÄR LEVERANSTIDEN OCH VAD KOSTAR DET?
Vårt mål är att skicka dina varor så snart som möjligt, ofta samma dag! Leveranstid kan variera mellan 1-3 dagar, beroende var du bor och hur högt ordertryck vi har. Notera att leveranstiden kan bli längre i samband med helgdagar och under kampanjer.
Standardleveranstid och kostnad:
Sverige 1-3 arbetsdagar – 39 sek Postnord, 59 kr DHL. Fri frakt vid köp över 699 kr. Väljer du Postnord levereras det som varubrev direkt hem i din brevlåda. DHL levereras till ombud.

MIN ORDER HAR INTE KOMMIT, VAD GÖR JAG?
Kontakta oss på store@gavelo.se, skriv ditt ordernummer i ämnesraden. Vi återkommer så snart vi kan, vanligtvis inom 24 timmar.

HUR RETURNERAR/BYTER JAG EN VARA?
Du har rätt att returnera en beställning inom 30 dagar från att du mottagit den. Denna rätt gäller dock under förutsättning att produkten är i oförändrat skick. Returer och byten skickas till Gavelo AB, Skraggevägen 4, 66341 Hammarö, Sverige. 

Så här gör du om du vill returnera:

  1. Ringa in på följesedeln vad du vill returnera. Gäller det hela beställningen behöver du inte ringa in.
  2. Klistra returetiketten över den gamla
  3. Lämna in din retur hos närmaste ombud.

 Så här gör du om du vill byta storlek:

Följ samma instruktioner som ovan. Placera sen en ny order på gavelo.com  Eller skriv på din följesedel vilken storlek du vill byta till och bifoga den. Skulle din storlek vara slut i lager återbetalar vi dig för den.

Om en försändelse skadas under transport till dig, ska Gavelo kontaktas inom 14 dagar från att du mottagit försändelsen.

KAN JAG ÅNGRA EN LAGD ORDER?
Om du är snabb och vi ännu inte skickat din order kan vi hinna avboka den. Skicka ett mail till oss omgående på store@gavelo.se

JAG VILL TA DEL AV SENASTE NYTT FRÅN GAVELO!
Kul! Registrera dig för vårat nyhetsbrev så kommer du ta del av exklusiva erbjudanden och andra rabatter. Följ oss även på Instagram och Facebook!

FÅR JAG EN ORDERBEKRÄFTELSE NÄR JAG LAGT MIN ORDER?
Ja, när du har handlat klart och lagt din order kommer vi att skicka en orderbekräftelse till den e-postadress du angav när du la din order. Om du inte har fått nån bekräftelse, kontrollera så att den inte hamnat i skräppostmappen eller kontakta oss på store@gavelo.se.

TILLKOMMER DET NÅGRA SKATTER ELLER ANDRA KOSTNADER?
Order till länder utanför EU kan vara belagd med mervärdesskatt, importkostnader och/eller skatter. Dessa kostnader adderas när din order når land för leverans. Paket skickas i enlighet med Incoterm Delivered Duties Unpaid (DDU). Detta innebär att vi inte hanterar moms/skatter/importkostnader för order utanför EU och vi kan därför inte förutse vilka eventuella kostnader som kan tillkomma. Om din order blir belagd med denna typ av kostnader måste dessa betalas för att din order ska kunna passera tullen i det aktuella landet. Vänligen kontakta Tullen i ditt land för ytterligare information.